VOF de Kunst zaterdag in Bolwerk

SNEEK - VOF de Kunst speelt zaterdag 9 maart in het Bolwerk in Sneek. Tijdens het Sunday Café een dag later staat onder andere Electric Hollers on stage. De comedyclub vrijdagavond de 8ste is uitverkocht.

Inmiddels is het 35 jaar geleden dat ‘Suzanne’ van VOF de Kunst op nummer 1 stond in Nederland. Het was de aanzet tot een wereldwijde campagne, waarbij de single in meerdere landen (en talen) hoog in de hitparade kwam. De band viert dit heugelijke feit met een mooi en vermakelijk feel-good nederpopconcert.

‘Suzanne’, ‘Eén Kopje Koffie’, ‘Retour Sneek’, ‘Als ze Lacht dan Lacht ze Echt’, ‘Oude Liefde Roest Niet’; klassieke VOF de Kunst-hits komen deze avond voorbij, gemixt met een paar andere nederpopnummers uit de jaren 80. Iedere Nederlander kan zonder aarzeling de refreinen meezingen. Daarnaast speelt de band enkele van haar mooiste liedjes van de afgelopen 35 jaar.

Poppodium Bolwerk, Kunstencentrum Atrium en Kunstbende hebben de handen ineen geslagen en bieden zondagmiddag een podium aan maar liefst zes talentvolle acts tijdens een speciale XL editie van het Sunday café met onder andere Unlocked en Electric Hollers die de middag afsluiten.

Electric Hollers is de nieuwe blues/rocksensatie uit Noord-Nederland! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 haar eerste plaat ‘Rise’ uit. Het debuut leverde lovende recensies en een volle agenda op. Inmiddels bouwen de aanstormende blues rockers verder aan hun livereputatie en zijn ze klaar om Nederland te veroveren.