Toneel, Bloemen en Van der Boom

SNEEK - Het toneelstuk Genoeg nu over jou is woensdag 27 februari te zien in Theater Sneek. Verder Karin Bloemen, Jeroen van der Boom en de Familie Flöz. Judeska vrijdag 1 maart is uitverkocht.

In genoeg nu over jou verliest de dochter des huizes haar man en is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal? In deze heerlijke, bitterzoete komedie, viert actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert. De voorstelling werd geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.

Karin Bloemen staat donderdag 28 februari met haar show Souvenirs in het theater aan de Westersingel. ‘Souvenirs’ is weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Jeroen van der Boom keert zaterdag in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!

Er gebeuren vreemde dingen in Hotel Paradiso zondagmiddag in Sneek. Het aloude bergresort dat onder leiding staat van een oude dame en haar familie, verliest langzaam de controle in deze onvervalste Alpenthriller. Terwijl een nabijgelegen geneeskrachtige waterbron wonderen belooft voor allerhande fysieke en mentale problemen, pakken donkere wolken zich dreigend boven de bergen samen. Het kamermeisje berooft de gasten van hun waardevolle spullen en de kok versnijdt wel meer dan alleen de runderkoteletten… Als er plots een dode in de lift gevonden wordt, verandert het idyllische vakantieoord in een regelrechte nachtmerrie. Hotel Paradiso is een knap staaltje beeldend maskertheater.