Legend Reen Sneek neemt koppositie over

Legend Reen Sneek heeft na de met 6-4 gewonnen uitwedstrijd in Heerde tegen De Makkers van Wilma de leiding genomen in de Overgangsklasse A van de Superleague of Darts.

De roundrobin werd met 9-7 een prooi voor Sneek. In de single partijen verloren Gijsbert van Malsen en Theo de Jong van respectievelijk Sven Groen en Daniel Bakker. Hierna wisten Meinte Hibma en Jitse vd Wal hun partijen wel te winnen van Elmar Schiffmacher en Jan de Weerdt. Tussenstand 3-2 voor Sneek. De eerste koppelpartij werd door Meinte Hibma en de voor Theo de Jong ingevallen Gillian Dobber verloren van Sven en Elmar, 3-3. Gijsbert en Jitse wonnen hierna van Daniel en Jan, maar verloren van Sven en Elmar. 4-4. 
 
Meinte en Gillian wonnen de laatste koppelpartij overtuigend met 3-0 van Daniel en Jan. Tussenstand 5-4 voor Sneek.  In de afsluitende solopartij namen Sven en Jitse het tegen elkaar op. Na een zenuwslopende partij trok Jitse met  4-3 de partij en wedstrijd over de streep. Eindstand 6-4 overwinning voor Legend Reen Sneek. Door het verlies van koploper Dissel uit Staphorst is Legend Reen Sneek de kersverse koploper.