GVVV vol vertrouwen naar Sneek

VEENENDAAL - GVVV komt vol vertrouwen naar Sneek. Dat meldt de Gelderlander vandaag in een voorbeschouwing op de return met ONS Boso Sneek op het Zuidersportpark.

Het uit Veenendaal afkomstige GVVV is koploper.  Negen wedstrijden ongeslagen, waarvan de laatste zes op rij gewonnen. Het bracht GVVV aan de kop van de zaterdagse topklasse.  De ploeg van trainer Erik Assink bulkt van het zelfvertrouwen. En de honger is nog niet gestild. De Veenendalers willen er zaterdag tegen ONS Sneek opnieuw een zege aan vastplakken en daarmee het leiderschap continueren.
Assink laat daarover geen misverstand bestaan. ,,Ik ben er van overtuigd dat we gaan winnen. Vorige week tegen Capelle (2-3 winst, red.) hebben we laten zien dat we ook na een achterstand de rug kunnen rechten. Het was kantje boord, maar we wonnen wel." GVVV mist aanvoerder Simon Brouwer, die zaterdag in Capelle al vroeg uitviel met knieletsel. Vleugelverdediger Rodny Hofman ontving tegen Capelle zijn vierde gele kaart en is een wedstrijd geschorst. ONS zit in een mindere periode. De debutant op het hoogste zaterdagniveau is terug te vinden op de tiende plaats van de ranglijst. Het gat met de gevarenzone bedraagt een handvol punten.