Frisoplan ontwikkelt Eelân

SNEEK -  Frisoplan b.v., onderdeel van het vanuit Sneek opererende Friso Bouwgroep, ontwikkelt het woningbouwplan Eelân in Leeuwarden.

Zaterdag 4 oktober start de verkoop van de 24 nieuwbouw woningen aan de Dokkumer Ee. Het nieuwbouwproject genaamd ‘Wonen in Eelân’ is een nieuwe woonwijk aan de Dokkumer Ee. De wijk bestaat uit 14 luxe ‘Oeverwoningen’ en 10 royale ‘Rietwoningen’ vanaf 144.950 euro. Allen in de jaren ’30 stijl en zeer betaalbaar, ook voor starters. Tijdens de Open Huizen Dag kan iedereen op de Wetterprinses met een hapje en een drankje kennismaken met dit unieke nieuwbouw project.

De ‘Oeverwoningen’ bestaan uit twee woonblokken van 6 en 8 woningen. Beide blokken kennen een verrassende indeling; het woonblok van 8 woningen is gelijkvloers en het woonblok van 6 woningen kent een split-level vloer op de begane grond. Bij alle ‘Oeverwoningen’ is de begane grond vloer verhoogd ten opzicht van de straat. Dit zorgt voor een uniek uitzicht op de langsvarende bootjes in de Dokkumer Ee.

De 10 Rietwoningen bestaan uit twee woonblokken. Beide woonblokken kennen hun eigen jaren ’30 uitstraling. Het woonblok van 6 woningen wordt gekenmerkt door rode gevels en het woonblok van 4 woningen wordt gekenmerkt door witte gevels. Samen met de groene wijk en het water zorgt dit voor een prachtig wijkbeeld.

Woonaccent Makelaars Friesland verzorgt de verkoop van de woningen.