Sneker bedrijf opent showroom in Oostenrijk

SNEEK - Om de groeiende Oostenrijkse klantenkring optimaal te kunnen helpen, opent Blom Interieurs uit Sneek een showroom bij Zell am See/Kaprun.

Andreas Blom, eigenaar vande nieuwe showroom, spreekt de ambitie uit om vanuit deze volwaardige nevenvestiging de Europese markt nóg beter te kunnen bedienen. Van alle landen waar de Sneker interieur producent werkt, wordt Oostenrijk steeds belangrijker, met name op de gebieden recreatie en hotellerie. In de indrukwekkende showroom in het populaire skigebied staat de collectie op imposante wijze uitgestald.

Andreas Blom over de nieuwe showroom: ,,Als een hoteleigenaar daar een aantal kamers laat renoveren, belt hij een stoffeerder, een tegelzetter, een meubelmaker en ga zo maar door. Hier zijn we gewend om met één partij om tafel te zitten die alles regelt. De werkwijze van Blom, turn-key, is in Oostenrijk niet gangbaar. Door de combinatie van onze designstudio, eigen producties in Roemenië en Indonesië en de samenwerking met lokale partners komen wij tot een samenwerking waarbij wij een hoogwaardige kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen kunnen leveren waarbij tevens onze afnemers volledig ontzorgt kunnen worden.”

In wintersportgebieden staan al vele appartementen die zijn ingericht door Blom Interieurs. Projectontwikkelaars uit Nederland en buitenland schakelen de creatieve producent in om vakantiewoningen en hotels volledig in te richten.