Clinic slachtemarathon Horror

Sneek - SNEEK - Na het succes van de clinics in de afgelopen jaren organiseert Atletiek- en loopvereniging Horror ’47, Sneek wederom een (voorjaars) clinic ter voorbereiding op de Slachtemarathon.

Deze hardloop-clinic begint in de week van 15 februari 2016. De eerste officiële trainingsavond zal zijn op vrijdagavond 19 februari. De vijfde Slachtemarathon staat voor 4 juni op de kalender. Hiervoor hebben zich nu al meer dan 1300 hardlopers ingeschreven. De clinic behelst gezamenlijke baantrainingen op vrijdagavond (19.15 uur) op Sportcomplex Schuttersveld Sneek (hier zijn kleedkamers met douche en wc's aanwezig); gezamenlijke duurloop op zondagochtend (09.00 uur) onder begeleiding van een auto (i.v.m. verzorging onderweg); Fartlektraining in het Rijsterbos en/of Rasterhoffpark; een (persoonlijk) trainingsschema; een wekelijkse digitale nieuwsbrief en gezelligheid en gediplomeerde begeleiding tijdens de trainingen.
Inschrijving voor de clinic is vanaf nu mogelijk is. Omdat er veel aanmeldingen worden verwacht, is er een maximum aan het aantal deelnemers. Inschrijven is alleen mogelijk via www.inschrijven.nl. De link naar het inschrijfformulier is: https://inschrijven.nl/formulier?id=2016060323509&ag=j&tl=nl Hier vind je ook de voorwaarden voor deelname aan de clinic Slachtemarathon. De clinic Slachtemarathon is alleen voor de hele marathon. Deelname voor andere afstanden is niet mogelijk. Voor deelnemers die niet inschrijven voor de Slachtemarathon, maar wel voor aan de 4-Mijl van Sneek of de Marikenloop (women only), zijn later clinics.