Pink Project komt opnieuw naar Sneek

Sneek - Pink Project, de meest bekende Pink Floyd tributeband van Nederland en ook wereldwijd gezien wordt deze band wellicht gezien als de beste vertolker van het indrukwekkende Pink Floyd repertoire, komt terug naar Sneek.

Op 21 mei brengt de band, die eerder een Sneker Simmer-optreden verzorgde, ditmaal in het Theater Sneek de prachtige muziek van Pink Floyd opnieuw tot leven brengen tijdens de Coming back to Life tour. Het geheel zal worden omlijst door een prachtige lichtshow, indrukwekkende projecties, perfect geluid, uitgevoerd door ervaren en gepassioneerde muzikanten. Dichter bij het origineel kun je niet komen. Kosten noch moeite worden gespaard om een perfect show neer te zetten. Topmuzikanten die een reis maken door het muzikale landschap van Pink Floyd muziek.
Recente hoogtepunten waren hun uitverkochte optredens in het Omniversum en voorts het World Forum in Den Haag waar de band een indrukwekkend optreden gaf op 19 maart jongstleden samen het het Hofstads Jeugd Orkest. Dit in aanwezigheid van- en met veel waardering door tal van bekenden uit de landelijke muziekscène, publiek en pers. Een deel van de opbrengst ging naar de Stichting Warchild.
Pink Project is opgericht in 1994 met als doel, de live shows van Pink Floyd te reproduceren met dezelfde intentie en emotie als het origineel. Of het nu is in de theaters of in een uitverkocht Ahoy, steeds weer weet Pink Project het publiek te overtuigen met onder meer gepassioneerde integrale uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs/albums.