Testmethoden DiSC en Teamrollen Belbin bij Nietstilzitten

Sneek -  De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen. Er zijn verschillende testmethoden die je kunnen helpen om je eigen gedrag te leren kennen en begrijpen. Op 8 juni organiseert Nietstilzitten een workshop, waarin twee van de bekendere methoden worden toegelicht door Harry Lijzenga.

Het gaat om de testmethoden DiSC voorkeurgedragstijlen en Teamrollen van Belbin. DiSC kan je helpen om je eigen gedrag te begrijpen en te leren hoe en wanneer je gedrag aan te passen. DiSC meet je gedrag op vier gebieden: 1. Hoe je omgaat met uitdagingen en problemen, 2. Hoe je het liefst wordt beïnvloed, 3. Hoe je omgaat met veranderingen en 4. Hoe je reageert op voorschriften en regels. Kennis van de Teamrollen van Belbin helpt je om inzicht te krijgen in je eigen talenten, maar ook de talenten van het team waarin je werkt. De Teamrollen van Belbin zijn een prachtige tool om de dynamiek, sterke punten en valkuilen van zowel jezelf als een team in kaart te brengen. Theorie en praktische oefeningen worden in de workshop afgewisseld om inzichtelijk te maken hoe deze testmethoden werkzoekenden kunnen helpen in hun zoektocht naar werk. De workshop wordt gegeven door Harry Lijzenga. Naast zijn werk als Officier Technische Dienst bij de Koninklijke Marine, heeft hij zijn eigen Trainings- en Adviesbureau in Sneek (Lijzenga Leiderschapstrainingen- en Advies). Harry Lijzenga is geaccrediteerd voor het toepassen van de testmethoden DiSC, Teamrollen van Belbin en de Kernkwadrant van Ofman.

De workshop vindt plaats op 8 juni om 15 uur (inloop vanaf 14.30 uur) in Restaurant De Daaldersplaats in Sneek. De toegang is gratis.