Neptunia'24 blijft winnen

Sneek - De waterpoloheren van Neptunia'24 hebben ook hun derde wedstrijd van het seizoen in winst weten om te zetten. In Emmen, tegen het fysiek poloënde ESTA De Kikker werd het 5-10 voor de ploeg van trainer/coach Peter van Leeningen.

Waar Neptunia'24 in de eerste twee wedstrijden erg gemakkelijk tot scoren kwam, hadden de heren zaterdagavond het vizier niet volledig op scherp. Een paal, de lat, maar ook de Emmer doelman lagen diverse schoten van de Snekers in de weg.
Verdedigend had Neptunia de zaakjes weer goed voor elkaar. De Kikker beschikt over een aantal sterke midvoors en goede afstandsschutters welke zaterdagavond zo weinig ruimte kregen dat er weinig gevaar kon worden gesticht.
Op de spaarzame momenten dat de thuisploeg er wél doorkwam, hield keeper Rudi van der Veldt zijn doel steeds knap schoon. Daarnaast stopte hij op een cruciaal punt(5-8) een strafworp, wat het definitieve einde van het Emmer verzet betekende.
Neptunia speelde de wedstrijd rustig uit, wist nog twee maal te scoren en bepaalde de eindstand op 5-10.
Doelpunten Neptunia'24: Sander van der Molen(3x), Rutger van Leeningen, Arjen van Leeningen en Edwin de Boer(allen 2x), Dennis van der Veldt(1x).