Winterexpositie Gert-Jan Veenstra

OFFINGAWIER - Gert-Jan Veenstra heeft in zijn galerie Galerie Offingawier aan de Fiifgeawei 25 een nieuwe winterexpositie ingericht.

In deze nieuwe winterexpositie van verstilde Friese zomer- en winterlandschappen, zonovergoten stranden en sfeervolle stadsgezichten zullen bekende thema’s van Veenstra als de watersportactiviteiten op het Sneekermeer en de nabij Offingawier gelegen ‘Giene Dyk’ ook nu weer niet ontbreken. Naast de werken in olie- en acrylverf zijn ook nieuwe inkttekeningen opgenomen in de collectie.

Veenstra is al jaren een in binnen- en buitenland gerenommeerd schilder van landschappen, stadsgezichten en nautisch werk en zijn inmiddels indrukwekkende oeuvre kenmerkt zich door een grote diversiteit aan onderwerpen. In zijn ruim dertigjarige carrière als zelfstandig kunstenaar exposeerde de geboren Fries in tal van binnenlandse en buitenlandse galeries.

Zijn thuisbasis is Offingawier. Hier, in de fraaie galerie die hij inmiddels al meer dan 10 jaar samen met echtgenote runt, exposeert Veenstra tweemaal per jaar. Voor meer info: www.galerie-offingawier.nl www.gjveenstrafineart.nl