Lenneart Nijgh Theaterconcert

SNEEK - jors van der Panne, Jim de Groot en anderen brengen donderdag 7 december het Lenneart Nijgh Theaterconcert met bekende liedjes als Het Land van Maas en Waal, Avond, Malle Babbe, Meester Prikkebeen, Testament, Pastorale, Verdronken vlinder, Een meisje van zestien, Liefde van later en Welterusten mijnheer de President.

Het concert is 15 jaar na zijn dood een eerbetoon aan de fantastische tekstschrijver Nijgh. De voorstelling geeft een bijzondere kijk in het leven van Lennaert Nijgh, want wat dreef hem? Wie was die schrijver achter de hits van onder andere Boudewijn de Groot en Rob de Nijs?

De afterparty van Daniël Arends vrijdagavond in het Theater Sneek is uitverkocht.

Liz Snoijink, Susan Visser en Porgy Franssen schitteren zaterdagavond in het toneelstuk De man van je leven. De man van je leven is een sprankelende komedie waarin alles draait rond Tilly (Liz Snoijink). Na twintig gelukkige jaren met haar man Marius (Porgy Franssen) wordt zij ernstig ziek. Als zij hoort dat zij niet meer beter zal worden, gaat zij -buiten hem om- op zoek naar een vervangster voor zichzelf. Iemand die straks haar plaats naast haar man kan innemen.

Ieder jaar pakt het CKS weer uit met een swingend kerstconcert. Dit maal met de BigBand Cue XL die onder leiding van Willem Aukema en Tseard Verbeek zondag om 16.00 en 19.30 uur gaat spelen. Geweldige solisten als Jannie Brandsma, Mark Riemer en Ramon Riemer Menger worden terzijde gestaan door diverse groepen leerlingen van het ATRIUM. KinderMuziekTheater, Talentenklassen dans, Dance Explosion, MUZT musicalopleiding, Local Vocal en MusicAlive laten zien dat de grens tussen amateur en professional verdwijnt als je samen muziek maakt.