Inloopdag ‘Radio op de Werkvloer’ bij Inferno AV in Sneek

Sneek - Inferno Audio Visueel, gevestigd aan de Zeilmakersstraat 5 in Sneek, organiseert morgen 21 februari de Inloopdag ‘Radio op de Werkvloer’

Van 13.00 tot 16.00 uur worden bezoekers geïnformeerd over de rol die muziek kan spelen in het bedrijfsleven. Er zijn demonstraties van toepassingen op kantoor, in het magazijn of in de werkplaats. Daarnaast komen trends aan de orde zoals het ´streamen´ van muziek, geluidbeheersing per ruimte, centrale bedieningsmogelijkheden en het integreren van omroep als communicatiemiddel.

,,We willen het bedrijfsleven in Friesland tijdens deze Inloopdag kennis laten maken met de mogelijkheden op het gebied van muziek en omroep”, zegt Jelle Heeringa, directeur van Inferno Audio Visueel. ,,Maar liefst 81 procent van alle medewerkers in het bedrijfsleven vindt werken met muziek leuker. Bovendien zorgt de centrale radioinstallatie voor een rustig werkklimaat, omdat ze de talloze bouwradio´s vervangt. Het systeem kan door ons passend worden ingesteld aan de hand van de geluidsnormering die door de ARBO is bepaald.”

Inferno Audio Visueel is ruim twintig jaar actief in de audiovisuele branche en is totaalleverancier van muziek- en omroepinstallaties voor het industriële bedrijfsleven. Wij leveren muziek- en omroepinstallaties voor fabrieken, werkplaatsen en distributiecentra, maar ook voor kantoor, detailhandel, scholen en verenigingen.