Lezing over Bali en Lombok in bibliotheek

SNEEK - Wiebe Biesma vertelt op woensdag 28 februari vanaf 19.30 uur in de bibliotheek in Sneek over zijn reizen door Indonesië.

Bali is een populaire vakantiebestemming. Het Indonesische eiland biedt alles wat de reiziger zoekt: prachtige stranden, rijstvelden, bergen en jungle. Maar Bali biedt veel meer dan alleen de bekende all inclusive resorts in het zuiden. Met name in het noorden en oosten van het eiland vind je nog steeds het authentieke leven waarin de verering van de goden in talloze tempels een belangrijke rol speelt. De schoonheid van dat leven en de natuur is overweldigend.

Lombok is het kleine broertje van Bali en kent een heel andere sfeer. Wiebe Biesma reist al vele jaren door Indonesië en neemt u mee naar de bekende maar vooral ook de onbekende plaatsen en gebruiken van deze prachtige eilanden. Bovendien geeft hij tips voor het georganiseerd of op eigen gelegenheid reizen door Azië. Een must voor iedereen die er over denkt Bali en Lombok te bezoeken. En een feest van herkenning voor wie hier al eens geweest is. Om deze lezing bij te wonen is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan bij de servicebalie en de website van de bibliotheek.