Impact Sneek wint, Advendo Junior derde in Eindhoven

Eindhoven - Impact Cadets is met de show De weg naar Fame kampioen van Nederland geworden tijdens de CGN Championships te Eindhoven. Het verschil met de nummer 2 was miniem, maar goed genoeg om met de beker en kampioensvlag terug naar Sneek te reizen. De stadgenoten van Advendo Junior veroverden een derde prijs.

Impact Cadets  werd 1e van de 8 deelnemers in de Cadet Class met een score van 83.30 punten. Ze zullen hun show tijdens de open dag op 21 april nogmaals opvoeren in de Schuttersveldhal te Sneek. Aanvang 14.45 uur.  

De junior colorguards van Advendo presteerden dit seizoen heel stabiel en pakte met 78.18 punten de derde plaats tijdens de finals. Volgens de jury geen gemakkelijke show om uit te voeren. 

In de Cadetclass met 80.59 punten was er een vierde plaats voor Advendo. Advanced van Advendo eindigde als 7e plaats in de A-Class met een score van 72,38

Alle Advendo colorcard teams zijn dit seizoen nog één keer te zien dit seizoen tijdens Advendo Showavonden op 13 en 14 april  in de Sneker Sporthal.