Muzikale opening Sneek Bouwsteen Stad 2018

Sneek - Folkkoor Rolling Home heeft het Festijn Sneek Bouwsteen Stad 2018 luisterrijk geopend. Het vele publiek kon genieten van muziek terwijl de mini platbodem van het Lego Rolling Home koor meedeinde. De platbodem is te bewonderen in de meivakantie; hij ligt in de gracht onder de Waterpoort van 22.000 bouwsteentjes.

En er is nog veel meer te zien; veel technisch lego, treinen, auto's, militaire voertuigen en vliegtuigen en zelfs een complete straat met heuse stads woningen. Als ze genoeg hebben van het spelen met LEGO, dan kunnen ze genieten van de mooiste treinen in het museum. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

Als extra heeft het Nationaal Modelspoor Museum Sneek een speurtocht georganiseerd. Deze speurtocht loopt nog tot en met 6 mei. Deze speurtocht speelt zich af door het centrum van Sneek. Speurtocht kaarten zijn te verkrijgen bij deelnemende winkels.

Het Festijn van Bouwsteentjes is in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het Nationaal Modelspoor Museum. In de meivakantie van 28 april tot en met 6 mei elke dag geopend op maandag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op alle andere dagen van 10.00 tot 17.00 uur.