Ter Steege en Romdhane in trainerstaf VC Sneek

Henriëtte ter Steege is de nieuwe assistent-trainster bij VC Sneek. Mohamed Romdhane is aangetrokken als trainer voor het reserveteam.

Henriëtte ter Steege (44) uit Nijverdal heeft jarenlange ervaring als speelster op het hoogste niveau in binnen- en buitenland. Ter Steege heeft eerder de dames van Rivo Rijssen (1e divisie) en Regio Zwolle (eredivisie) als trainster-coach geleid. Na het volleybal de laatste twee seizoenen op afstand gevolgd te hebben staat Ter Steege weer open voor een rentree in de zaal. ,,Ik ben blij dat ik bij VC Sneek de mogelijkheid krijg om als assistent-trainer aan de slag te gaan. Ik zie uit naar de samenwerking met Paul Oosterhof, de speelsters en de leden van de club."

Mohamed Romdhane (48) uit Roden is de nieuwe hoofdtrainer-coach van Dames 2 van VC Sneek. Romdhane heeft uitgebreide ervaring als clubtrainer in Noord-Nederland (onder andere Olhaco 1e divisie, Sudosa 1e divisie) en is tevens scout bij de Nevobo. Een gedreven, ervaren en enthousiaste trainer-coach die
past bij de ambities van VC Sneek om volleybaltalent op het hoogste niveau verder te ontwikkelen.