Het weer van Dirk: Noordzee bewolking

Sneeek - Gistermiddag brak het zonnetje nog goed door en steeg daardoor de temperatuur nog tot een 22 graden in de stad. Helaas kwam in de avond met een noordwestelijke wind weer de bewolking van de Noordzee over onze regio en die lost deze maandag heel langzaam op. Ik denk dat we het zonnetje pas in de middag gaan zien en dan loopt de temperatuur ook weer op naar een 21 graden. De wind zwak, af en toe matig uit noordwest tot noord. Voor de avond 4-daagse ideale omstandigheden, droog en niet te warm.

Komende nacht weer toenemende bewolking,  13 graden als minimumtemperatuur.

Morgen een herhaling van zetten, in de morgen bewolking, in de middag meer zon. De temperatuur opnieuw een 21 graden bij een zwakke, af en toe matige noordwest tot noordoostenwind.

Woensdag zien we de wind naar het oosten draaien en dat merken we aan de temperatuur en de zon. De zon schijnt weer volop en stuwt de temperatuur naar een zomerse 26 graden. De wind zwak tot matig. De kans op een bui is dan nog klein. De dagen daarna is de kans op een bui groter en dan is ook onweer mogelijk. Tot en in het weekend blijft het warm met een wind die meest uit oost tot noordoosten waait.

Dirk van der Meer