Brandmerck van online naar TV

Sneek - Het vanuit Sneek opererende online marketing bureau Brandmerck staat morgen, zondag 10 juni, in de spotlights op RTL 7.

In de televisieuitzending Ondernemend Nederland zijn enkele minuten uitgetrokken voor het bedrijf uit Sneek dat de aandacht heeft getrokken met fantastische resultaten en aanhoudende groei. Het leverde een item op in de uitzending van het RTL-programma.

De drie compagnons die Brandmerck gestart zijn, hebben ondernemen in het DNA en zijn natuurlijk trots op wat ze met hun bureau aan het doen zijn. ,,Als bedrijf is het belangrijk om makkelijk online vindbaar te zijn voor je klanten. Maar dit op een strategische manier aanpakken is voor veel ondernemers een uitdaging. Ik ben er voor de volle 100% van overtuigd dat wij voor elk ondernemer de juiste strategie bedenken en zorgen voor genagelde online resultaten. Dat we nu bij Ondernemend Nederland te zien zijn maakt ons apetrots””, aldus Martijn Friederich, mede-eigenaar van Brandmerck.

De uitzending is niet voor de mensen die graag de zondagochtend gebruiken om eens lekker uit te slapen, want om 9.55 uur klinkt reeds de intro van het programma. Zet dus je zo nodig je wekker en schakel in op RTL 7. C

Voor de kijkers die het gemist hebben, of gewoon nog een keer willen kijken is er op zaterdag 16 juni om 12:55 uur een herhaling.