Spirituele begeleiding bij sterven en verlies

Sneek - Joke Nauta van De Libbensbeam in Sneek is nu ook gespecialiseerd in 'spirituele begeleiding bij sterven en verlies'.

Ze vertelt: “Ik vraag me af, is het geen tijd voor een andere kijk op de dood? En daarmee ook een andere kijk op het leven? Voor veel mensen is het bijna een taboe om over dit onderwerp te spreken, terwijl het ons allemaal aan gaat. Wat zou er veranderen wanneer je hier anders naar zou gaan kijken? Kijk je vanuit de ziel dan is de dood minder zwaar en verdrietig. Vanuit de ziel bekeken is het de overgang naar het licht.”

En verder: "Het is goed te weten dat onze ziel niet dood gaat, maar blijft doorleven. Wanneer je de stilte opzoekt, kun je jouw overleden dierbaren soms voelen en/of zien. Dit inzicht zal veel verandering te weeg brengen en mijn spirituele begeleiding bij sterven en verlies gaat dan ook vooral om het leven en de liefde! Vandaar dat ik niet alleen mensen begeleid bij het stervensproces en/of verlies/rouw, maar ook bijvoorbeeld mensen met een depressie of een burnout."

Meer informatie
Voor meer informatie: www.delibbensbeam.nl