Epema blij met vernieuwd schoolplein

YSBRECHTUM - Het plein van de Epemaskoalle in Ysbrechtum is vernieuwd. Roel Krijnen, bestuurder van Stichting Odyssee, opende samen met Ad Ton, hoofd facilitaire dienst het plein met een symbolische basketbalworp.

Hierna lieten alle leerlingen aan ouders en omwonenden zien wat er allemaal mogelijk is op het vernieuwde plein. Het plein is opgedeeld in drie stukken: een panna-/voetbalkooi met een natuurpad, het plein voor de ingang met de keien (voor onder andere buitenlessen) het speelplein met mooie belijningen met verplaatsbare toestellen voor basketbal, volleybal en andere netspelen.

De Johan Cruijff-Foundation is ingeschakeld om met zijn karakteristieke belijningen de veelzijdigheid van spellen te benadrukken. Ook de bijbehorende spellen, materialen en regels zijn onderdeel van het pakket.

Rabobank, Doarpsrounte Ysbrechtum, Jantje Beton, een sponsorloop en het bovenschoolse projectbudget Avontuurlijke Schoolpleinen van Stichting Odyssee hebben de realisatie van het plein mede mogelijk gemaakt.