Sneek Connect fietst naar Sneekermeer

SNEEK - Een extra Sneek Connect zondag 15 juli van 14.00 tot 16.30 uur. Bij deze speciale editie, bedacht door de vrijwilligers van Sneek Connect, zullen de bezoekers gezamenlijk naar recreatiegebied de Potten fietsen om daar te genieten van een gezellige picknick voor jong en oud.

Om 13.45 verzamelen alle mensen bij de bibliotheek van Sneek om vanaf daar een fietstocht van 6 kilometer te maken. Aangekomen bij de Potten kunnen de bezoekers picknicken, volleyballen, voetballen en natuurlijk genieten van diverse hapjes uit heel de wereld. ,,Normaal verzorgen onze vrijwilligers het eten tijdens Sneek Connect, maar voor deze editie zouden wij het heel leuk vinden als alle bezoekers een klein hapje mee nemen om dit met elkaar te delen,’’ Aldus de organisatie.

Voor de bezoekers die niet in staat zijn om te fietsen of zelf naar de Potten te komen heeft de organisatie bij de bibliotheek auto’s paraat staan om mensen heen en terug te brengen. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan een e-mail sturen naar fietstochtsneek@hotmail.com. In het geval van slecht weer wordt het evenement uiterlijk zaterdag 14 juli om 12.00 afgeblazen. De commuincatie hierover zal verlopen via de Facebookpagina van Súdwest-Fryslân Connect.

Foto Jeroen van de Bovenkamp.