Sterke dag Jelmer Yntema en Timo Gruis

TRAVEMÜNDE - Angela Brandsma en Daan Stoel zijn vandaag een plaats terug gevallen in het klassement van het WK Vaurien op de Oostzee bij Travemünde. Jelmer Yntema en Timo Gruis daarentegen kenden een prima dag en schoven op naar de zesde plaats.

Angela Brandsma en Daan Stoel zijn vandaag een plaats terug gevallen in het klassement van het WK Vaurien op de Oostzee bij Travemünde. Jelmer Yntema en Timo Gruis daarentegen kenden een prima dag en schoven op naar de zesde plaats.

Brandsma en Stoel, die gisteren de vierde plaats veroverden, werden vandaag weer ingehaald door regerend wereldkampioen Pablo Capello. Na twee keurige zesde plaatsen deden Brandsma en Stoel niet mee aan race 12. Waarom is op dit moment niet bekend.

Yntema en Gruis kenden een prima dag. Na een achtste race vanmorgen finishten ze in race 11 en 12 als tweede. Ook de Snekers Thom de Haan en Nico Lochhorn schaarden zich dankzij de resultaten 5, 9 en 8 bij de beste tien van het klassement met 62 boten. Femke Yntema en Keeti Neijman uit Sneek zijn met nog een dag en 3 races te gaan 14e.