Lonely Planet brengt magazine over Wadden (+winactie)

Het team van de beroemde reisgids Lonely Planet heeft een magazine gemaakt dat geheel is gewijd aan de Waddenkust. In 36 pagina’s neemt Lonely Planet de lezer mee op reis door dit schitterende UNESCO Werelderfgoed.

De timing voor het magazine is goed gekozen, want vanwege het coronavirus blijven veel mensen in eigen land deze vakantie. En waarom zou je ver weg gaan als je eigen regio zoveel moois te bieden heeft. Het Waddenmagazine is te koop in tijdschriftenwinkels, supermarkten en boekenwinkels voor 5,99.

De Waddenprovincies Groningen en Friesland hebben veel te bieden, blijkt uit het magazine zien: prachtige stranden, pittoreske steden en dorpen en indrukwekkende natuurgebieden.

Lezers van deze krant kunnen meedingen naar een verzorgd weekend Wadden in het Fries-Gronings kustgebied, aangeboden door Visit Wadden.

Lonely Planet is ’s werelds grootste reisgidsenuitgever. In Nederland en België verschijnt het maandelijks het reistijdschrift Lonely Planet magazine. Visit Wadden stimuleert duurzaam toerisme in het Waddengebied en is een samenwerking van Marketing Groningen, Merk Fryslân, Holland boven Amsterdam en ondernemers en natuur- en erfgoedorganisaties.

 

Meer over het Waddengebied vind je op https://www.visitwadden.nl/