Jeugdspelers completeren selectie VC Sneek

SNEEK - De in eigen gelederen opgeleide Rixt van der Wal en Sanne de Ruiter maken volgend jaar de overstap naar de eerste selectie van VC Sneek. Met de komst van Wies van Solkema is de selectie van de nieuwe trainer Jeffrey Scharbaai compleet.

Scharbaai was assistent-trainer bij Eurosped uit Vroomshoop en zal samen met Henriëtte en Jurjen de Jong de technische staf gaan vormen. Ter Steege zal haar rol als assistent-trainer weer op zich nemen.

In vergelijking met het afgelopen seizoen zijn Mable Hengeveld, Monique Volkers en Iris Reinders niet meer in de Sneker Sporthal te bewonderen. Iris stapt over naar Regio Zwolle, Monique kiest voor haar werk als fysiotherapeute en van Mable is momenteel niet bekend voor welke vereniging zij komend seizoen zal uitkomen.

De selectie voor het seizoen 2020-2021 bestaat derhalve uit de volgende 12 speelsters: Danique Aardema, Jasmijn Akse, Geldou de Boer, Lieze Braaksma, Anlène van der Meer, Sanne de Ruiter, Britt Schreurs, Wies van Solkema, Nienke Tromp, Rixt van der Wal, Sjanet Wijnia en Roos van Wijnen. De technische staf bestaat uit: Jeffrey Scharbaai, Henriëtte ter Steege en Jurjen de Jong.