Seizoen over voor VC Sneek

SNEEK Het seizoen is over voor de volleybalsters van VC Sneek. De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de eredivisie, per direct worden gestopt.

De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de eredivisie, per direct worden gestopt. Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.

Afgelopen woensdag werd, mede op verzoek van een aantal verenigingen, een scenario voorgelegd aan de eredivisie-organisaties dat gevolgd zou kunnen worden op het moment dat na 6 april of 13 april de maatregelen van de overheid weer versoepeld zouden worden.

De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen en de impact op de maatschappij is op dit moment nauwelijks te overzien. Sport is terecht een bijzaak geworden. De tijd en aandacht die er nu is moet worden besteed aan het bestrijden van de huidige crisis en de gevolgen daarvan. Na een inventarisatie van de reacties, bleek dat de meeste eredivisie-organisaties de visie van de bond delen.