Vernieuwde SPAR Kraakman heropend

WOUDSEND - Supermarkt SPAR Kraakman heropende gisteren de vernieuwde winkel in Woudsend. Het concept SPAR 3.0. is uitgerold en dat werd gevierd met klanten en omwonenden.

Voor de verbouwing was de winkel aan Op 'e Romte 10 tien dagen gesloten. Het concept Spar 3.0 richt zich op vers en eetmomenten. ,,Onze supermarkt heeft een nieuwe, frisse en hypermoderne uitstraling gekregen waar gemak voor de passerende klant voorop staat. We bieden klanten een totaal nieuwe shopervaring. Maar de basis blijft, persoonlijk contact en lokale betrokkenheid”, zegt Edwin Kraakman.

De winkel is nu voorzien van het allernieuwste interieur. Naast allerlei nieuwe schappen is de winkel ruimer geworden doordat de ruimte optimaal gebruikt wordt. Ook biedt de winkel een nog breder en actueler assortiment dan voorheen. De versafdeling wordt uitgebreid met onder andere verse broodjes en pizza’s.

Dinsdagavond is de winkel officieel heropend voor genodigden. Gisteren waren alle dorpsbewoners van Woudsend en omstreken uitgenodigd om een kijkje te nemen in de vernieuwde supermarktwinkel. Dit wordt gevierd met speciale aanbiedingen en acties.

De SPAR in Woudsend is vanaf nu een SPAR 3.0 winkel dat zich richt op de gebruiksmomenten van de consument. Zo is de traditionele routing aangepast naar de specifieke eetmomenten op de dag, zoals ontbijt, lunch, maaltijd en borrel. SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Daarnaast bezorgd SPAR Kraakman boodschappen in heel Noord-Nederland.

Meer informatie is te vinden op de website van SPAR Kraakman: https://www.spar.nl/winkels/spar-kraakman-824/