Cabaretier Martijn Kardol met Try-out ’Welkom’ in Balk

BAK Cabaretier Martijn Kardol speelt vrijdag 27 september om 20.30 een try out van zijn voorstelling ’Welkom’ in de Treemter in Balk.

Met deze voorstelling hoopt Martijn Kardol contact met de wereld en de mensen om hem heen te maken. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Martijn Kardol is onder andere bekend van de rubriek “Martijn zegt sorry” bij RTL Late Night en is een veelgevraagd radiocolumnist bij Radio 538 en 3Fm. Ook was hij deelnemer in “De Slimste Mens” en in die uitzending wist hij zelfs Maarten van Rossum aan het lachen te brengen.

'Indrukwekkend' (NRC), 'uitstekende verteller' (Volkskrant) en 'een geweldige winnaar' (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma Bang werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.