Kick-off tweede SamenLoop voor Hoop Sneek-Súdwest-Fryslân

SNEEK - Exact 364 dagen voor de start van de SamenLoop voor Hoop Sneek-SWF 2020 is op morgen, vrijdag 27 september vanaf 17.00 uur een kick-off in de Zuiderkerk aan de Rienck Bockemakade 7 te Sneek. Iedereen is welkom meldt de organisatie.

In 2016 werd de eerste SamenLoop voor Hoop Sneek- Súdwest-Fryslân gehouden op het Veemarktplein in Sneek. Teams uit de gehele gemeente namen deel aan dit evenement. Het werd een daverend succes met een opbrengst van € 200.000,00. Geïnspireerd op dit resultaat organiseert het SamenLoop Sneek-SWF-comité op vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020 een nieuwe SamenLoop voor Hoop.

De SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs wandelestafette (voor teams) waarmee geld voor kankeronderzoek wordt ingezameld. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren.

Tijdens de SamenLoop gebeurt er van alles: indrukwekkende ceremoniën, een braderie, muziek, amusement en veel andere activiteiten. Gedurende de SamenLoop wordt er stilgestaan bij kanker maar wordt vooral het leven gevierd.