Voetbalcommentator Sierd Vos veilt items voor Kika en ONS Sneek

SNEEK Voetbalclub ONS Sneek houdt in samenwerking met ‘Veiling op je club’ en ‘KIKA’ vrijdag 4 oktober een grote veilingavond. Voetbalcommentator Sierd de Vos zal de avond feestelijk openen, waarna in de kantine meer dan 200 mooie items zullen worden geveild.

ONS Sneek voorzitter Klaas Uil: ,,De opbrengsten van de veiling zetten wij onder andere in ten behoeve van onder andere een opknapbeurt aan onze kleedkamers. Dat is een pracht doel. De Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is dat zeker ook! Daarom gaat een deel van de opbrengst ook naar de Stichting KiKa. Zij werven fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is de genezingskans te vergroten. Een prachtig doel, wat wij als maatschappelijk betrokken club al bijna 10 jaar steunen met ons Jorn Feenstra Toernooi.”

Binnen het veilingteam is penningmeester Gerjan Teunis coördinator van een enthousiast team vrijwilligers dat de veilingkar zal trekken. ,,Zowel het bedrijfsleven in en rond Sneek, als de achterban van onze vereniging kunnen bijdragen aan een succesvol evenement door een advertentie in het veilingmagazine af te nemen, een item ter beschikking te stellen of door op de avond als bezoeker langs te komen. Daarnaast organiseren we ook een loterij. We gaan de komende tijd zo veel mogelijk bedrijven en leden persoonlijk aanspreken. Men mag ons natuurlijk ook zelf benaderen om deel te nemen!” Voor meer informatie kunt u terecht bij het veilingteam via veiling@onssneek.nl.