7e plaats voor TopHairfashion bij kapperswedstrijd

OPPENHUIZEN TopHairfashion uit Oppenhuizen heeft de 7e plaats behaald tijdens de Goldwell Color Zoom Challenge.

Kapster Anita Feenstra wist de 7e plaats binnen te slepen voor een van de grootste kappersprijzen ter wereld: de Goldwell Colorzoom Challenge 2019. Het jury rapport was zeer lovend over de Trend interpretatie als wel de Technische uitvoering.

Helaas kreeg het team van TopHairfashion net niet genoeg punten voor de totale look om in de top 3 te belanden. Wel liet de jury weten dat de top 10 dit jaar heel dicht bij elkaar lag.

TopHairFashion-stagiaire Tineke Greidanus heeft haar debuut gemaakt als model.

Haar: Anita Feenstra van TopHairfashion

Model: Tineke Greidanus, stagiaire TopHairfashion

Kleding: Anita samen met Ankie de jager, stof Galerie de Ganzerik.

Visagist: Darien Touma make-up artist

Fotografie: Petra Holland.

Elk jaar brengt Goldwell een trendlijn uit, hiervan ligt ook altijd een boek in de salon. Hieraan gekoppeld heeft Goldwell een wedstrijd uitgeschreven: Challenge je creativiteit. Deelnemers gaan zelfstandig in de salon creatief aan de gang met kleur, je denkt out of the box en ontwerpt een coupe en kleur die binnen de trendwereld van Goldwell past. Als je dit ontwerp klaar hebt, dan pas je dit toe op een zelf uitgekozen model en laat je door het al jaren winnende team van visagist en fotograaf, dé foto maken. Voor 31 mei moet deze foto bij Goldwell NL op de mat liggen en dan begint het wachten.

In juni is de jurering en 23 juni was tijdens een groot nationaal event in Amersfoort de bekendmaking van de genomineerden. In de drie categorieën zijn drie kandidaten genomineerd en één daarvan wint de nationale titel in die categorie en mag straks eind september in Wenen gaan strijden met de winnaars van zo’n 30 landen om de wereldtitel. De hoofdprijs hiervan is niet mis; samen met het internationale Goldwell Colorzoom team de trendlijn bedenken en maken voor het jaar daarop.

Natuurlijk gaan Anita en Tineke in september naar Wenen om de Nederlandse winnaars aan te moedigen en zich onder te dompelen onder de crème de la crème van de internationale kapperswereld.

Meer informatie: https://www.goldwell.nl/color-zoom-2019/challenge-19