Martha Roskammer beste flexkracht van

SNEEK

Martha Roskammer is door uitzendbureau Actief Werkt! verkozen tot beste flexkracht van de regio Sneek. De komende periode maakt zij kans op de landelijke Superkracht 2018 Award door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

De kansen van Roskammer op de landelijke Superkracht Award 2018 nemen toe als er veel op haar gestemd wordt. Uitzendbureau Actief Werkt! vindt dat flexkrachten gekoesterd en gewaardeerd moeten worden voor hun bijdrage aan de arbeidsmarkt. De uitzender organiseert daarom voor het tweede jaar op rij de landelijke verkiezing voor de beste flexkracht van het jaar. De komende periode gaat Actief Werkt! uit in totaal 6.000 eigen krachten in iedere regio de beste flexkracht nomineren. Op 8 november 2018 wordt na een stemwedstrijd een landelijke winnaar aangewezen die een jaar lang de titel Superkracht 2018 mag dragen.

Flexkrachten worden nog regelmatig vergeten in de waardering die werknemers nu krijgen, vindt Actief Werkt! uitzendbureau. Directeur Ronald Kardol licht toe: ,,De flexibele schil levert juist een belangrijke bijdrage aan de arbeidsmarkt, het stelt bedrijven onder andere in staat om snel op veranderende marktontwikkelingen in te spelen. Daarom roepen wij het Nederlandse bedrijfsleven op om openlijk meer waardering te tonen voor hun flexkrachten. Wij doen dat bij Actief Werkt! met deze verkiezing voor de beste flexkracht van 2018.”

Vestigingsmanager Bas Westra: ,,Martha Roskammer is voor ons een echte Superkracht omdat zij tussen alleen maar mannen werkt en zeer gerespecteerd is! Ze is super handig en technisch, ze heeft echt hart voor de zaak.”

Als alle regionale Superkrachten bekend zijn, mag iedereen in Nederland van 29 oktober tot en met 6 november via een stempagina stemmen op de Superkracht van zijn of haar keuze. ,,We hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen van deze gelegenheid gebruik maken. Hoe meer stemmen, hoe beter”, aldus Kardol. Op 8 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.