Van der Schuit Verzekeringen over naar Kuiper

SNEEK

De verzekeringsportefeuille van Menno van der Schuit Verzekeringen in Sneek wordt overgenomen door het vanuit Heerenveen opererende Kuiper Verzekeringen, specialist in watersportverzekeringen.

Dit gebeurt per 1 oktober 2018. Directeur Jacco Kuiper is verheugd met de overname: ,,De overname past zeer goed in ons beleid om een gestage en gezonde groei te realiseren. Wij kennen Menno al heel lang en weten precies wat we aan boord halen. Menno zal bij ons in dienst treden om de overvoer zorgvuldig te begeleiden. Dat is mooi en dat typeert hem.”

Menno van der Schuit heeft als werknemer van Kuiper Verzekeringen in de periode 1981-1995 een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling en verkoop van pleziervaartuigenverzekeringen. Ook was hij adviseur voor watersportbedrijven.

Na deze periode is hij voor zichzelf begonnen en heeft hij onder andere labels als bootverzekeringen.nl en watersportdesk.nl in de markt gezet. De portefeuille die Kuiper van Van der Schuit overneemt, bestaat voornamelijk uit pleziervaartuigen.