Driedaagse T'ai Chi Zomerstage bij F en F

SNEEK

Sportclub F en F The Inner Way houdt van 24 tot en met 26 augustus 2018 een T'ai Chi Zomerstage.

Dè ideale gelegenheid voor een gedegen kennismaking met verschillende T'ai Chi disciplines, zegt F en F. Lekker drie dagen jezelf opladen zo aan het einde van de Zomervakantie. Want van T'ai Chi ga je steviger in je schoenen staan en wordt je bewust(er) van je eigen lichaam. Je wordt soepeler en kunt je beter concentreren.

Door een verbeterde houding heb je meer energie en een grotere lichamelijke èn geestelijke weerstand. De trainingen - want er wordt dagelijks meerdere keren geoefend - bevatten specifieke rek-, en strekoefeningen, maar verschaffen ook theoretisch inzicht in het verbeteren van de eigen lichaamshouding. Meer weten? Of meedoen?

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 17 augustus. Neem contact op met Sportclub F en F The Inner Way via 0515-432030, of via info@sportclubfenf.nl