RCN Potten geeft gratis vakanties weg

OFFINGAWIER

RCN Potten geeft in samenwerking met Hetvakantiebureau.nl een tiental gratis vakanties weg aan gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau.

De aftrap voor 100 gratis vakanties in totaal van RCN was onlangs in Harderwijk waar de RCN mascottes Alex en Sammy het eerste gezin verblijd hebben met een bezoek en een cheque voor hun vakantie.

De gezinnen bepalen zelf wanneer ze –in 2018- op één van de RCN Vakantieparken in Nederland vakantie vieren. Ruim 10 gezinnen gaan dit jaar gratis op vakantie naar RCN de Potten in Offingawier.

RCN is een toonaangevend kampeer- en bungalowbedrijf met 9 parken op de mooiste plekken in Nederland en 8 campings in Frankrijk. Alle accommodaties en kampeervelden zijn gericht op het buitenleven.

De winstuitkering van RCN wordt al meer dan 65 jaar helemaal aan maatschappelijke projecten besteed en aan mensen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden. RCN heeft een missie om de vakantiebeleving die zij te bieden heeft te delen met zoveel mogelijk mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.