Joke Nauta over spiritualiteit in bibliotheek

SNEEK

Joke Nauta van De Libbensbeam uit Sneek geeft woensdag 7 februari 19.30 uur in de bibliotheek in Sneek een lezing met als titel ‘De mythes rond spiritualiteit ontrafeld’.

De lezing vindt plaats in het kader van de maand van de Spiritualiteit. Deze maand staat in het teken van ‘de kunst van het opnieuw beginnen’. Hoe doe je dat, loslaten wat er is gebeurd en jezelf een nieuwe kans geven. Er heersen nog enorm veel mythes rondom spiritualiteit: het zou zweverig zijn, alleen geschikt voor speciale mensen en het zou niet passen bij het Christelijk geloof.

Joke Nauta denkt hier het hare van en gaat graag de discussie aan. Kloppen deze mythes eigenlijk wel of is spiritualiteit misschien wel voor iedereen toegankelijk en zelfs bedoeld? Kun je eigenlijk ook niet-spiritueel zijn? En wat heeft spiritualiteit te maken met alle kinderen die tegenwoordig labels krijgen aan de hand van hun “lastige” gedrag? Kun je met andere ogen naar deze kinderen kijken?

En bestaan er engelen? Is er leven na de dood? Wat heeft dit alles te maken met jouw huidige leven hier op aarde? Wat heeft dit alles te maken met jouw geluk?

Meer informatie en kaartverkoop via onze website: www.bibliothekenmarenfean.nl/agenda


Auteur

Redacteur