Judoka's van het jaar bij Akkermans

Sneek

Sportcentrum Akkermans in Wommels en Sneek heeft tijdens de clubkampioenschappen de Judoka's van het Jaar gekozen.

In 4 categorieën wordt er gekeken wie de beste prestatie heeft behaald in 2017. Bij de jongens tot 12 jaar werd Judoka van het jaar 2017: Maarten koopman uit Kubaard. Andere genomineerden in deze categorie waren Jarno Visbeek (Arum), Sven Bootsma (Kubaard) en Jayden Vonk (Sneek). Bij de meisjes tot 12 jaar werd Judoka van het jaar 2017:Mirthe v.d.Goot uit Sneek. Genomineerden in deze categorie waren verder Niki Adema (Workum), Ciska Adema (workum), Kyara Vonk (Sneek), Mirthe Hartman (Sexbierum) en Sanne Hartman (Sexbierum). Sem Kroeger uit Franeker werd winnaar bij de jongens ouder dan 12 jaar voor Maarten van Ark (Sneek), Ruben van Ark (Sneek) en Syb Hettinga (Bolsward). Bij de meisjes ouder dan 12 jaar werd Anouk Adema uit Workum judoka van het jaar 2017. Andere genomineerden in deze categorie waren Demi Adely uit Tzum en Lian Jaspers uit Hinnaard.

Auteur

redactie