Derde editie Soul Sonic Outdoor

SNEEK

Straight A’s entertainment en Lokaal 55 houden zondag 6 augustus voor de derde keer Soul Sonic Outdoor tijdens de Sneekweek op het terras van Lokaal 55 aan de Oude Oppenhuizerweg in Sneek.

Voor de Sneker is het festival de ideale gelegenheid om even te ontsnappen van het massatoerisme en bij te komen van de eerste stapavonden. Dj’s DNS, Ed Real, Cold Crush, Knowledge en Bedeac draaien zwoele soul, funk, disco en old school Hip Hop. Het outdoor festival wordt gehost door Sneker Ecoma MC. Soul Sonic Outdoor is een evenement dat boven alle Sneekweek drukte uitblinkt in sfeer en plezier voor het hele gezin. De ambiance, de locatie, de prachtige tuin met het uitzicht op de drukke vaarroute en het vermaak voor de kinderen. Voor hun is er een specials kidscorner. Naast de muziek is er tijdens Soul Sonic Outdoor ook een barbecue en is er een aanlegsteiger voor bezoekers die met een boot komen.

Auteur

Joshi Kuiper