'Mis van Martin' in Zuiderkerk

Sneek

Kamerkoor Dualis brengt zondag 2 juli om 15.00 uur, in het kader van de Sneek Vocaal Zomerserie, de onovertroffen Mis van Martin naar de Zuiderkerk. Artistiek manager van Sneek Vocaal, Sippie Broersma, heeft jarenlang bij dit kamerkoor uit Groningen gezongen, wat het optreden extra speciaal maakt. 

Kamerkoor Dualis is een van de beste amateur kamerkoren uit Noord-Nederland en heeft in de loop der jaren heel wat van haar zangers zien vertrekken naar conservatoria door heel Nederland. Ex-zangers van Dualis zijn te vinden bij het Groot Omroepkoor, Capella Amsterdam en The Bach Choir of the Netherlands. Het koor is bezig zich voor te bereiden op deelname aan het koorconcours van Maasmechelen, Vlaanderen, in oktober van dit jaar. En dat maakt het bijzonder interessant, want voor dat ze de Mis zullen gaan zingen hebben ze stukken voorbereid waarmee het koor zich van zijn beste kant kan laten horen: ze zijn uitdagend, dynamisch afwisselend, en gewoon erg leuk om naar te luisteren.

Auteur

redactie