Doe- en kijkmiddag in eendenkooi Goëngamieden

Offingawier

 In de eendenkooi Goëngamieden aan de Koaiwei 3a in Offingawier is zondagmiddag 25 juni van 13:00 – 16:00 uur een doe- en kijkdag.

Belangstellenden worden uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen tijdens de bijzondere samenwerking van de kooiker en haar kooikerhondje met gebarentaal. Met de eigen hond een en ander proberen in de eenkenkooi kan ook. ,,Óf willen jullie de eendenkooi eens op een hele andere manier komen ontdekken? Dan kunnen jullie kennis komen maken met de wereld van de geneeskrachtige bomen en kruiden en/óf met de hele familie een rebusspeurtocht komen doen", aldus het organiserende Staatsbosbeheer. De eendenkooi Goëngamieden ligt aan de Koaiwei 3a te Offingawier en is te bereiken vanaf de noordoostelijke ringweg van Sneek via de afslag Offingawier. na de kruizing met de Paviljoenwei is na 500 meter rechts een bosje in het weiland: welkom in de eendenkooi Goëngamieden.  

Auteur

redactie