Lammetjes fles geven bij De Streekboer

Sneek

  De weilanden staan alweer vol met lammetjes. Erg schattig, maar vooral ook leerzaam voor kinderen. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is naar een boerderij af te reizen om lammetjes te zien, is Streekboer Steven van der Zee vrijdag van 16:30 tot 18:30 uur bij de Welkoop Sneek met zijn lammetjes. Deze lammetjes hebben geen moeder meer en moeten dus met de fles gevoed worden. 

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert de Streekboer een boerenmarkt bij de Welkoop in Sneek. De boeren uit jouw regio staan hier voor je klaar met de heerlijkste verste producten. De lente is weer begonnen en dat zie je ook terug in het assortiment. De eerste groentes komen weer van het land, andijvie, rucola, paksoi, spinazie het wordt allemaal geteeld direct om de hoek! De Streekboer werkt voornamelijk op bestelling. Op de boerenmarkt maken we voor één keer een uitzondering en nemen alle boeren één extra product mee om te proeven en te verkopen. Benieuwd naar het complete assortiment? Kijk dan op www.destreekboer.nl/sneek

Auteur

redactie