Harpiste Marije Vijselaar in nieuwjaarsconcert Sneker Symfonie Orkest

Sneek

Marije Vijselaar, harpiste en docente aan Kunstencentrum Atrium, treedt zaterdag 21 januari vanf 19.30 uur 2017 op tijdens het nieuwjaarsconcert van het Sneker Symfonie Orkest.

Samen spelen ze delen uit Tsjaikovski's wereldberoemde ballet 'Het Zwanenmeer' en werk van Händel. Het optreden in de Noorderkerkzaal in Sneek begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Op het programma staat een mix van licht klassiek werk en eigentijdse muziek, onder andere uit de films ‘Skyfall’ en ‘Forrest Gump’. Rixt en Marco Rypma zullen tijdens het concert enkele nummers zingen. Het concert maakt deel uit van het BankGiro Loterij Theaterweekend. ’s Middags om 15.00 uur is het mogelijk om in de Noorderkerkzaal in het kader van het BankGiro Loterij Theaterweekend een openbare repetitie van het Sneker Symfonie Orkest bij te wonen.  

Auteur

redactie