Johannes Rypma juryvoorzitter Atrium Band Contest in Nijland

Nijland

Johannes Rypma is juryvoorzitter tijdens de Atrium Band Contest vrijdagavond 20 januari in Nijland.

Vijf aanstormende popbands van Kunstencentrum Atrium doen mee aan de bandcontest in Jeugdhonk De Pallet in Nijland. Salty Banana, Tremble, Resistance, Half Past Six en So Be It zullen met elkaar de muzikale strijd aangaan. Zij kunnen met hun optreden een plek verdienen op ParkBOP 2017, dat op Hemelvaartsdag in Bolsward plaatsvindt. Zanger/gitarist Johannes Rypma is de presentator en juryvoorzitter. Hij werd landelijk bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland. Momenteel toert hij met de rockband The Bounty Hunters door het land. De Atrium Band Contest is een gezamenlijk initiatief van Stichting Jeugdhonk De Pallet en Kunstencentrum Atrium.  

Auteur

redactie