Volwassen geluid Atrium Talent Nights in Bolwerk

Sneek

De bands Ex BTW, KentSkele, Soksawat en The Sustainables treden donderdag 15 december op tijdens een nieuwe editie van de Atrium Talent Nights bij Poppodium Bolwerk in Sneek. De avond begint om 19.30 uur. De entree is gratis.

De vier groepen bestaan uit ‘oudere jongeren’. Met jeugdig enthousiasme spelen ze covers van uiteenlopende artiesten, van Guns N’ Roses en Bryan Adams tot Amy Winehouse en Billy Price. EX BTW, KentSkele en The Sustainables worden bij hun repetities in Kunstencentrum Atrium begeleid door een Atrium-docent. De afgelopen jaren hebben ze veel podiumervaring opgedaan, onder andere bij muziekfestivals als Út Sneek. Ex BTW, dé soul-, rock- en bluesband van Sneek, was vorig jaar de afsluitende act tijdens ‘Op’e Strun’, op derde Kerstdag in Sneek.      

Auteur

redactie