Sneek in wintersfeer op koopzondag 11 december

Sneek

Op (koop)zondagmiddag 11 december organiseert Stichting Uit in Sneek weer het succesvolle culinaire evenement Lekker Sneek.

Met een record aantal deelnemers aan deze winterse Lekker Sneek-editie, bieden deze horeca-ondernemers uit Sneek en omgeving hun winterspecialiteiten aan in een gezellige winterse sfeer. Kerstbomen, warme jazzklanken, verrassende straattheateracts, verwarmde tenten voor het publiek en een levende Kerststal op het Schaapmarktplein voor de kinderen en heel veel winterse lekkernijen, dat is waar het deze dag om draait. Heel Sneek is deze maand omgetoverd tot een prachtig verlicht winters tafereel, want in heel Sneek hangt prachtige kerstverlichting rondom de grote kerstbomen. Met extra koopavonden, extra koopzondagen en diverse warme winterse activiteiten is Sneek in de decembermaand zeker een (shop)bezoek waard, aldus Sneek Promotion. Van 'A night at the Museum", Lekker Sneek Wintereditie en een stadsomroepersconcours naar verschillende Kerstactiviteiten als Kerstmarkten, Heel Sneek zingt Kerst, Kerstwandeling, een Charles Dickensdag en zoals gezegd extra koopavonden en extra koopzondagen is Sneek ook in deze warme wintermaand the place to be!

Auteur

redactie