Uitslagen Sneekweek dag 3

Sneek

Uitslagen Sneekweek vandaag (derde race):

12-Voetsjol: 1. Jan Hak, Lemmer, Fokje Hak ; 2. Hans Reyers, Epse, Mea Nota ; 3. Willem de Boer, Leeuwarden, Afke de Boer 2.4mr: 1. Ruurd J Veldhuis, Kuinre ; 2. Jan Ten Hoeve, Bad Zwischenahn ; 3. Nico Foekema, Callantsoog Finn: 1. Tijmen van Rootselaar, Groningen ; 2. Ronald Ruiter, Nijkerk ; 3. Ronald van Klooster, Hilversum Lark: niemand gestart. Ok-Dinghy: 1. Hoekstra Sipke, Hellevoetsluis Swe ; 2. Sybren Hornstra, Groningen ; 3. Peter van der Schaaf, Medemblik Solo: 1. Peerke Kortekaas, Rotterdam ; 2. N.Zonneveld, Arnhem ; 3. Huub de Haas, Hilversum Lasermaster: 1. Schraffort, Eemnes ; 2. Jan Makkinga, Heerenveen ; 3. Martin Pereboom, Bloemendaal Laserradial: 1. Eric-Jan Westerhof, Sneek ; 2. Rosemarijn Ceelen, Delft; 3. Merel bij de Lei, Amsterdam Laserradiaalmaster: 1. Jan J. Bakker, Sneek Flitsa: 1. Linze Andringa, Naarden, Silke Zuidema ; 2. Wiebrand de Vos, Joure, Petra de Vos ; 3. Merle Louwinger, Grou, Jildou Gerritsen Flitsb: 1. Hella Foekema, Sneek, Minke van Berkum ; 2. Fetze Lambert Andringa, Naarden, Bente Zuidema Flitsc: 1. Gijs Bastiaan Zuidema, Sneek, Stan Oudman ; 2. Sybrant Koek, Workum, Douwe Bosma ; Optimista: 1. Marissa Ijben, Joure ; 2. Daan Groenendaal, Tienhoven ; 3. Victor Vreede, Heemskerk Optimistb: 1. Florian Vreeburg, Hoofddorp ; 2. Hidde Schraffordt, Naarden ; 3. Hidde Wapstra, Paterswolde Optimistc: niemand gefinished Schakel: 1. Ronald Damen, Eemnes, Stefan Riemersma ; 2. Erwin de Vries, Sneek, Ilonka van der Zee ; 3. Laurens Hanselaar, Joure, Willem Terpstra Spanker: 1. Douwe Sas, Lathum, Elisa Bant ; 2. Coert Kool, Landsmeer, Lars ; 3. Hans Veraart, Noordwolde, Merel Veraart Top: 1. Guus van der Bles, Zuidlaren, Roel van der Bles ; 2. Jac de Boer, Zwolle, Guido Janssen ; 3. Dorianne Schuurman, Groningen, Mattie Kamminga Vaurien: 1. Jelmer Yntema, Sneek, Timo Gruis ; 2. Tim Spek, Gauw, Nick Zondervan ; 3. Jurgen Roman, Sneek, Peter de Zee Vrijheid: 1. Michiel Nijhof, Nijmegen, Paul Wassink ; 2. Hendrik Anton Eijgelaar, Enschede, Marion Ornee ; 3. Betty Gietema, Scharnegoutum, Joost Mertens Efsix: 1. Jan Ligthart, Ede, Mathijs Ligthart ; 2. Maarten Jansen, Arnhem, Rob Thonus ; 3. Walter Hoppenbrouwers, Zwolle, Wimar van den Brink J22: 1. Hylke Kooistra, Delft, Bern Laninga, Timen Petri, Tamar Meibergen ; 2. Niels de Vries, Rotterdam, Anna van der Beek, Sipke de Man ; 3. Lisanne Nijdam, Delft, Susanne Taekema, Coen de Vries Randmeer: 1. Wim van Dam, Rijswijk, Anne van Dam, Wouter van Dam ; 2. Jeroen Gijzen, Utrecht, Floris Gijzen, - ; 3. Rob Stavenuiter, Anna Paulowna, Bastiaan Stavenuiter, Thijs de Jong Sailhorse: 1. Ton Bouchier, Garmerwolde, Roel Veenstra ; 2. Dirk Jahnke, Rostock, Wolfram Voigt ; 3. Bruno van der Heide, Leeuwarden, Dick Klasema Yngling: 1. Bertine van Dijk, Amsterdam, Reinier de Kler, Anna Bertling ; 2. Peter Visch, Scharnegoutum, Jurgen Reiker, Ruurt van der Sluis ; 3. Kaj Moorman, Loosdrecht, Jasper Schuddeboom, Sam Peeks 30m2: 1. Johan Schootstra, Leeuwarden, Annet Schootstra, Gerben Meter ; 2. Pieter Tuinstra, Sneek, Corine Geveke, Froukje Oostra ; 3. Siep-Jan Wiersma, Hempens, Gerard Pol, Sybo Smeding G2: 1. Geert Wijma, Heeg, Poul Hoj Jensen ; 2. Fedde Sonnema, Delft, Mark de Jager ; 3. Jan van Dijk, Ijsselmuiden, Alex van 'T Zand Regenboog: 1. Henk Bergsma, Loosdrecht, Henk Jan Vissia, Willem Nico Potma ; 2. Peter Hoogendam, Loenen Aan de Vecht, Jaap Röfekamp, Sipko Zwart ; 3. Jilko Andringa, Naarden, Sybren de Vries, Frank Bos Tirion21: 1. Fetze Gaastra, Scharnegoutum, Jorrit Ter Horst, Andries Flisijn ; 2. Theo de Vries, Sneek, Gert de Lange, Ewoud Faber ; 3. Ah Jonker, Leeuwarden, Henk Molemaker, Marieka Woortmeijer Olympiajol groep1: 1. Onno Yntema, Sneek; 2. Mark Tigchelaar, Vegelinsoord; 3. Bart de Zee, Drachten Olympiajol groep2: 1. Klaas Weissenbach, Goingarijp ; 2 Erik Jan Mulder, IJlst; 3. Joop Feenstra, Jubbega Splashblue groep1: 1. Niels van Bazel, Bussum ; 2. Schram Emma, Huizen; 3. Ilse Zittema, Grou Splashblue groep2 :1. Lucas Peeters, Tilburg 2. Robin Bonhof, Doornspijk; 3. Sven Buikema, Siddeburen Valk groep1: 1. Hette van der Zwaag, Amsterdam, Johan Weissenbach, Pam Goudriaan; 2. Eddie Griepsma, Drachten, Gerrit Abma; 3. Henk Nauta, Sneek, Mark Nauta Valk groep2: 1. Hero Mulder, Langweer, Pieter Zandstra; 2. Menno Huisman, Anna Paulowna, Marcel van der Kooi; 3. Freark Zandstra, Sneek, Runo Jansen 16m2 groep1: 1. Bob Heineke, Loosdrecht, Kelly Heineke; 2. Arjen Kort, Sneek, Afke Deen; 3. Harry Schuil, de Tike, David Buitelaar 16m2 groep2: 1. Taco den Oudsten, Montfoort, Lisette den Oudsten-Baas 2. Bas Mandemaker, Bodegraven, Jelle de Lange; 3. R. Lafeber, Reeuwijk, Maxime Lafeber Pampus groep1: 1. Paul Bournas, Hilversum, Ed vd Steene; 2. Jeroen de Groot, Foxhol, Rogier Slopsema; 3. Dieuwe Dijkstra, Goingarijp, Paul Dijkstra Pampus groep2: 1. Cees van Grieken, Sneek, Daan Stoel; 2. Klaas Jasper, Sneek, Bram Pasma; 3. Jan Deen, Joure, Sander Oost

Auteur

redactie