Open dag Arbeidscentrum Sneek

Sneek

Het Arbeidscentrum aan de Westereems 6 in Sneek opent zaterdag 19 maart van 13.00 tot 16.00 uur haar deuren, tijdens de landelijke open dag van zorg en welzijn.

Wie zich wil oriënteren voor een opleiding of een baan in de zorg, meer wil weten over zorg en ondersteuning van Wil, geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk of gewoon nieuwsgierig is, kan bij het Arbeidscentrum naar binnen lopen. Bij het Arbeidscentrum werken mensen met een verstandelijke beperking vol enthousiasme op diverse afdelingen, voor particulieren en bedrijven. Tijdens de open dag laten ze graag zien wat ze doen. Zo kunnen bezoekers een kijkje nemen in de ambachtelijke bakkerij, waar dagelijks verse appeltaarten en kruidcakes worden gebakken. In het groenatelier is te zien hoe verschillende soorten bloemstukken en andere woondecoraties gemaakt worden. De medewerkers van de montage- en werkplaats demonstreren welke inpak- en montageklussen zij in opdracht van bedrijven kunnen uitvoeren.  

Auteur

Joshi Kuiper