Boys Named Sue in Blauwhuis

Blauwhuis

Boys Named Sue is dé Johnny Cash tributeband. Zaterdag 19 maart treden ze vanaf 22.00 uur op in café de Freonskip in Blauwhuis.

Gitarist, zanger Bokke Rijpma groeide op in Blauwhuis: “machtich moai om hjir no wer op it poadium te stean”De gehele avond staan er telgen uit de Rypma familie op het podium. Vanaf 20.30 uur treden Jan, Jelle, Johan, Sietske & Anne Gryt, Sjoerd,  Johannes,  Pieter, Pier, Teake R, Johannes & Hille, Frank, Koos, Teake B, Gerben én Bokke op. Zij vertolken Elvis Presley en The Dubliners,  doen een gitaar act, zingen A Capella,  spelen blaasmuziek, vertonen bijzondere korte filmen en brengen cabaret.  Rond 22.oo uur wordt het podium vrijgemaakt voor Boys named Sue met Bokke Rijpma. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. De band speelt overal: cafés, festivals, theaters, bruiloften en partijen. Boys named Sue spelen de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren.  De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden.  Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. Ze bestaan sinds 2001 en zijn daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Ze laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held. Want: everybody loves Cash.

Auteur

Joshi Kuiper