Vocaal kwartet Qlassy in galerie BAS 10

Sneek

Het vocaal kwartet Qlassy treedt zondag 21 februari 15.30 uur op in galerie BAS 10 aan de Suupmarkt in Sneek.

Qlassy is een vocaal kwartet, bestaande uit Geeske (23), Janna (25), Sjoukje (54) en Tryntsje (25). Vier muzikale dames die bij elkaar zijn gebracht door hun passie voor zingen. Begin 2012 kwamen zij voor het eerst bijeen in de Martinikerk in Easterein. Sindsdien vormen zij een trendy kwartet met een unieke en harmonieuze mix van stemmen, wat het karakter schetst van dit kwartet. Hun geluid kan omschreven worden als een combinatie van traditioneel en eigentijds. Het repertoire is erg breed, Qlassy zingt onder andere  gospel en Nederlands-, Fries- en Engelstalige popmuziek. Zij vertolken hun liederen op eigen wijze op gitaar en piano. Daarmee straalt Qlassy plezier uit, waardoor ze het publiek meenemen.

Auteur

Joshi Kuiper