Zevende editie Carnavalskerkdienst Sint Martinus

Sneek

De Oeletoeters en het Parochiebestuur van Sint Martinus verzorgen zondag de zevende editie van de Carnavalskerkdienst.

Om alvast een beetje in de stemming te komen, spelen om 11.30 uur  'De Losse Flodders' op het kerkplein van de Sint Martinuskerk in Sneek, vervolgens staan de deuren open voor iedereen die deze, in het Noorden, unieke carnavalsviering mee wil maken. Tijdens de dienst is er muzikale begeleiding van: ‘T-Brass’ onder leiding van Jan de Wreede, Blaaskapel 'de Losse Flodders', Zangkoor 'It Brechtakkoard' uit Ysbrechtum en het ‘L.U.S.-koor’ van Fokko Dam, aangevuld met een aantal leden van het Parochiekoor ‘Intermezzo’. Verder werken mee, de organisten  Frits Haaze en Walter Smink. De dienst staat onder leiding van pastoor Peter van der Weide.

Auteur

Joshi Kuiper